The One. Postat Ianuarie 5, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2008 Radiatorul l-am verificat nu este infundat,motorul merge bine nu se aude nimic deosebit.Am sa ma uit la termostat un pic mai tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Ianuarie 21, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2008 Multumesc pt. sfaturi.Am desfacut chiulasa si am verificat termostatul,functioneaza.Surpriza a fost un fel de namol cu rugina depusa in in camera din jurul pistonului,am scos o mana plina de asa ceva Dupa ce am spalat/curatat bine pe acolo am scos-o plimbare si nu a mai incalzit ...chiar nu a urcat mai mult de 50 de grade Sa vina primavara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sonyxplod2006 Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 verifica termostatul,poate nu mai deschide.nu da apa afara?garnituri nu prea cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 verifica termostatul,poate nu mai deschide.nu da apa afara?garnituri nu prea cred Nu auzi ca o facut motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate