foxbat Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 eu merg cu conserva, mai vine cineva ? intoarcerea seara vreau sa vad si eu zapada ca n am mai vazut de muult --- Mesaj completat în 25 Dec 2007 10:12 ------------- eu merg cu conserva, mai vine cineva ? intoarcerea seara vreau sa vad si eu zapada ca n am mai vazut de muult mai e o varianta la Hotelul de Gheata de la Capra( transfagarasan ) so ? --- Mesaj completat în 25 Dec 2007 12:17 ------------- eu merg cu conserva, mai vine cineva ? intoarcerea seara vreau sa vad si eu zapada ca n am mai vazut de muult <small>--- Mesaj completat în 25 Dec 2007 10:12 -------------</small><br/> mai e o varianta la Hotelul de Gheata de la Capra( transfagarasan ) so ? cred ca i mai fezabil cu tranfaragarasanul oprire la Vidraru sa l salut pe cabanier pt revelionul trecut , o ciorbita si apoi ZAPADAAAAAAA plecarea pe la 8 ..ca e de mers ceva si macar sa avem ziua de vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 eu merg cu conserva, mai vine cineva ? intoarcerea seara vreau sa vad si eu zapada ca n am mai vazut de muult <small>--- Mesaj completat în 25 Dec 2007 10:12 -------------</small><br/> mai e o varianta la Hotelul de Gheata de la Capra( transfagarasan ) so ? <small>--- Mesaj completat în 25 Dec 2007 12:17 -------------</small><br/> cred ca i mai fezabil cu tranfaragarasanul oprire la Vidraru sa l salut pe cabanier pt revelionul trecut , o ciorbita si apoi ZAPADAAAAAAA plecarea pe la 8 ..ca e de mers ceva si macar sa avem ziua de vazut Asa cum am spus si prin alte locuri, ma tenteaza foarte tare si cred ca o sa merg spre Ranca. Din pacate maine imi este imposibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 25, 2007 Autor Share Postat Decembrie 25, 2007 Asa cum am spus si prin alte locuri, ma tenteaza foarte tare si cred ca o sa merg spre Ranca. Din pacate maine imi este imposibil. nu i bai, n au intrat zilele in sac la multi ani si pe maine la 8:8:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 nu i bai, n au intrat zilele in sac la multi ani si pe maine la 8:8:30 Sarbatori fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 25, 2007 Autor Share Postat Decembrie 25, 2007 Sarbatori fericite! multumesc deci , finala e asa: maine , 26, Tranfagarasan - plecare 8 - 8:30. suntem - 3 in conserva sambata pentru cine se baga ( tano ) ramane Ranca. lista este dechisa petnru ranca in ambele cazuri NU ramanem peste noapte ci ne intoarcem in acceasi zi --- Mesaj completat în 25 Dec 2007 16:14 ------------- Sarbatori fericite! multumesc deci , finala e asa: maine , 26, Tranfagarasan - plecare 8 - 8:30. suntem - 3 in conserva sambata pentru cine se baga ( tano ) ramane Ranca. lista este dechisa petnru ranca in ambele cazuri NU ramanem peste noapte ci ne intoarcem in acceasi zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate