cristi80 Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 am mare nevoie de invelit seaua la motor ,stie cineva unde as putea face o treaba de calitate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 Salutare si La Multi Bani! Cautati un croitor , in special de piei, eu am apelat pentru jawra mea la un tip ce coase pantofi acasa! Si inca o chestie, mi-a spus ca si-a facut saua de piele pentru motoru lui, si nu recomanda, pentru ca tine apa! Cel mai bine e din vinilin si asa ca am taiat din tapiteria veche a masinii nationale 1300, si mi-a facut saua super !!! Succes!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 merge si pielea f. bine dar trebuie sa o impermeabilizezi brici dupa aia nu mai ia apa stai linistit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate