altfel Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 care sunt diferentele dintre cele doua? in afara de roata fata mai mare si cursa suspensiilor mai lunga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 care sunt diferentele dintre cele doua? in afara de roata fata mai mare si cursa suspensiilor mai lunga? Inaltimea seii mai mare pentru Dakar si lipsa cricului central. In rest nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
altfel Postat Ianuarie 7, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2008 sa inteleg ca off-road se descurca la fel de bine si GS-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 (editat) Din cauza celor enumerate mai sus, nu Editat Ianuarie 7, 2008 de gizmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 sal daca te duci la pagina celor de la bmw moto vei putea pune /compara moto intre ele adevarat adica pe incercate lucrurile stau cam asa dakarul mult mai inalt decat gs deci interen destul de greu de manevrat daca nu ai minim 1.80 cursa = furca mai lunga alt amortizor spate roata 21 pe fata cric central lipsa asa cum a spus si angi eu am avut 2 ani dakarul si a fost super insa nu imi pare o moto dedicata off este greoaie se afunda inalta si daca ai nevoie de sprijin nu ajungi f bine la sol insa cu o super ciclistica super consum 120 - 140 ok dar deja de la 140 te ia vantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
altfel Postat Ianuarie 7, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2008 eu vreau moto pentru 2 persoane plus bagaje de mers mai pe drum forestier. nu offroad adevarat si nici viteza mare. sa-nteleg ca dakar ar fi mai potrivita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 eu vreau moto pentru 2 persoane plus bagaje de mers mai pe drum forestier. nu offroad adevarat si nici viteza mare. sa-nteleg ca dakar ar fi mai potrivita. Ambele sunt la fel de potrivite. Cum bine a zis si ianachim, depinde de inaltimea pe care o ai tu. Daca esti mai scund, ti-e mai bun GS-ul, daca mai inalt Dakar-ul. Eu vand GS-ul si-mi voi lua Dakar. Am 1,87, si pe GS stau ca pe chopper. Retine, ambele sunt cam la fel. Unde urca Dakarul urca si GS-ul. Depinde de inaltimea ta. Sa stai tu bine cu picioarele pe pamant. E motor greu pentru off road. E bine sa ajungi cu picioarele. De carat bagaje si pasager, cara ambele la fel de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
altfel Postat Ianuarie 7, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2008 normal ca doar au acelasi motor. 1,88 m mi-am raspuns la intrebare deci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate