SV90NOS Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 mi-am luat filtru de aer si ca sa fie treaba ca la carte vreau sa-l dau cu ulei special, daca e cineva din cluj sau de pe langa cluj va rog dati-mi un nr de tel si locatia ca sa vin sa-mi montez filtrul ca cel vechi e gaurit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 mi-am luat filtru de aer si ca sa fie treaba ca la carte vreau sa-l dau cu ulei special, daca e cineva din cluj sau de pe langa cluj va rog dati-mi un nr de tel si locatia ca sa vin sa-mi montez filtrul ca cel vechi e gaurit Ai filtru cu hartie sau cu spuma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SV90NOS Postat Martie 31, 2005 Autor Share Postat Martie 31, 2005 Ai filtru cu hartie sau cu spuma? cu spuma. de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 cu spuma. de ce? Iti dau eu spray pentru el. Sprayul asta nu merge pe hartie (de aia am intrebat ce filtru ai ). Daca vii la SMAEB ti-l dau. E nou noutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SV90NOS Postat Aprilie 1, 2005 Autor Share Postat Aprilie 1, 2005 Iti dau eu spray pentru el.Sprayul asta nu merge pe hartie (de aia am intrebat ce filtru ai ). Daca vii la SMAEB ti-l dau. E nou noutz daca o sa fie cald vin. sa-mi zici si un pret te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 La magazin e 176.000 fara TVA. Eu ti-l dau cu 150.000 NOU NOUT PRET FINAL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate