cetateanulx Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 (editat) plimbarica cu husabergul si ktm-ul pe malul argesului --- Mesaj completat în 21 Jan 2008 12:50 -------------maine si filmulete. Editat Ianuarie 21, 2008 de cetateanulx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Cum au mers cauciucurile cu suruburi? Ai avut grip? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Ianuarie 21, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2008 super,am fost la proba si a mers super,nu stiam cum se comporta dar nu ma asteptam sa mearga asa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Ianuarie 21, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2008 super,am fost la proba si a mers super,nu stiam cum se comporta dar nu ma asteptam sa mearga asa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Bravo voua, si eu am iesit cu 2 prieteni motociclisti dar care au mers cu ATV-uri pentru ca nu au cuie la cauciucuri. Din pacate suruburile mele de la roata spate s-au cam tocit si nu prea mai prind asa bine. Daca am timp le schimb pana la sfarsit de sapatamana si poate duminica sau sambata veniti la o tura pe la Targoviste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Ianuarie 21, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2008 mai este zapada acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 mai este zapada acolo? Este zapada din plin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Ianuarie 21, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2008 uite si filmuletele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Ianuarie 21, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2008 uite si filmuletele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 daca fac si eu rost de cuie pana atunci vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate