stulewa Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 amandoi genunchii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_gre Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 tare de tot , omu asta ar trebui sa aiba situ lui, ca are ce arata la copii. bravo cacao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Aprilie 6, 2005 Autor Share Postat Aprilie 6, 2005 mai nou dumnealui face taximetrie prin oras ma mai duce pe mine unde am treaba rapid si confortabil ca masina e inutilizabila la ore de varf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_gre Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 chiar asa, facem o companie de moto-taxi? fetele freeride )))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 pai dam faliment coane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_gre Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 poate n-o sa mearga bine afacerea, da ceva gajici tot prindem, a? ce zici, te combini?... eu pun la bataie "garaju"... ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 ce dimensiune de guma ai pe spate, ca poate iti donez ceva, care fata de ce ai tu, e poezie.profil de cross, oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 e pe 18 si la balon nu conteaza ca am bascula destul de lata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate