roby_nitr0 Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Salut ma poate ajuta si pe mine cineva cu instalatia electrica la mobra? k nu am nici cea mai mica idee cum se face. Ios din bucuresti (IN TITAN)care poate sa vina sa imi faca instalatia datimi si mie un semn. De platit platesc nui problema. Pls help Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_mobra Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Salut ma poate ajuta si pe mine cineva cu instalatia electrica la mobra? k nu am nici cea mai mica idee cum se face. Ios din bucuresti (IN TITAN)care poate sa vina sa imi faca instalatia datimi si mie un semn. De platit platesc nui problema. Pls help Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_nitr0 Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2008 Multzumesc mult --- Mesaj completat în 31 Jan 2008 14:38 -------------tot numi iese. ........e cineva din bucuresti care poate sa vina sa ma ajute??? platesc pls someone............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate