giovan Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 in afara de o mica pana care s-a rezolvat in 1h la un service in zona, a fost frumos. pt cei ce nu stiu ..... trebuie incercata urcarea "muntelui"(fosta groapa de gunoi pipera), e distractiv bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Salut. Iti recomand un Comarnic. Nu este zapada si nici departe. Scuze dar imi este mila de voi cand vad pe unde va dati. Oricum e mai bine decat sa stai acasa, dar totusi..... Duminica venim si noi de la Brasov la Comarnic. Daca vreti un pic de "action" dati un mesaj. Se anunta vreme buna. 7 grade. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 Scuze dar imi este mila de voi cand vad pe unde va dati. de acord !!! te apuca mila sa vezi enduristi in groapa de gunoi pe de o parte si pe alta e de apreciat spiritul endurist care e atat de tare incat si astfel de piate sunt atractive. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2008 dap .. cam asa e. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate