hayabusika Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Cam cat costa o yamaha tzr 50cmc din 2006? Ca am auzit mai multe variante si vreau sa ma informez mai bine! Va multumesc anticipat! Asfalt uscat si drum intins.... --- Mesaj completat în 01 Feb 2008 21:36 -------------Are cineva Yamaha tzr 50? si ma poate ajuta? Dau o bere daca ma ajutati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 Vezi yamaha tzr in germania AICI AICI din Italia. astea is asa... preturi informative Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 skate_360 ... are un tzr din 2006 cumparat de nou. Poti vb cu el pe mess.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusika Postat Februarie 3, 2008 Autor Share Postat Februarie 3, 2008 Va multumesc la amandoi! si eu am un amic care detine un tzr si nu stie cu cat sa il vanda Aveti grija de voi si drum intins! Inca mai astept informatii despre tzr! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 iti dau eu informatii , da` stii ce trebe sa faci la schimb ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusika Postat Mai 6, 2008 Autor Share Postat Mai 6, 2008 iti dau eu informatii , da` stii ce trebe sa faci la schimb ... Da Pawl stiu... trebuie sa fac cinste cu o shaorma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Da Pawl stiu... trebuie sa fac cinste cu o shaorma! e vba de ceva fizic catalina ...fara sentimente =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Da Pawl stiu... trebuie sa fac cinste cu o shaorma! La farfurie,sa nu o manance invers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 La farfurie,sa nu o manance invers iti cam plac expresiile mele caramida .... daca n-aveai ktm`u ala piesa , primeai o palma =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 (editat) iti cam plac expresiile mele brick .... daca n-aveai ktm`u ala piesa , primeai o palma =)) Pai daca nu aveam ktm'u numai aveam eu asa mult tupeu,si plus ca numai eram reisar.... ;) Concluzia:Cumparati-va Ktm Editat Mai 6, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Pai daca nu aveam ktm'u numai aveam eu asa mult tupeu,si plus ca numai eram reisar.... e si costy pe topic , da` nu zice nimic ...ptr ca el nu e reisar !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 e si costy pe topic , da` nu zice nimic ...ptr ca el nu e reisar !!! Eu sunt mai reisar decat voi 2 la un loc si cu T.h.u.G in fruntea voastra...motociclisti de net "care esteti" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Eu sunt mai reisar decat voi 2 la un loc si cu T.h.u.G in fruntea voastra...motociclisti de net "care esteti" mergi ma in treaba ta ...SHREK =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 (editat) mergi ma in treaba ta ...SHREK =))) Tweety treci la somn ca vine pisica peste tine in plm de trist. Materiale de constructii nu zici nimic? Editat Mai 6, 2008 de Costy_Clipcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Tweety treci la somn ca vine pisica peste tine in plm de trist. Materiale de constructii nu zici nimic? ti-au crescut gradele de cand ti-ai luat motoreta aia roz cu stickere pe ea .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 (editat) ti-au crescut gradele de cand ti-ai luat motoreta aia roz cu stickere pe ea .... Da ma Smeagole asa e...defapt tu esti SMIGĂL Am 34.6..deci n-am febra...singuru gradat daici esti tu SMIGĂLE Editat Mai 6, 2008 de Costy_Clipcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 hai gata la somn minorilor ca io am treba cu hayabusika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 (editat) Tweety treci la somn ca vine pisica peste tine in plm de trist. Materiale de constructii nu zici nimic? Mi-am luat RS Racing ma nu ca tine,daia roz Asta numai sa te oftic. Editat Mai 6, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusika Postat Mai 6, 2008 Autor Share Postat Mai 6, 2008 hai gata la somn minorilor ca io am treba cu hayabusika Dar pisiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... si eu sunt minora... inca! peste 10 zile, o sa fiu majora cu acte in regula! )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 hai gata la somn minorilor ca io am treba cu hayabusika Iar ii dai smileuri cu "kiss" sau cu ce, SMIGĂLE vezi ce visezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Dar pisiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... si eu sunt minora... inca! peste 10 zile, o sa fiu majora cu acte in regula! )) La tine nu se pune PS:sa nu ajungi in Bucuresti ca i s-a pus pata lu' Reverse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Mi-am luat RS Racing ma nu ca tine,daia roz Asta numai sa te oftic. Da de ce nu iti are sha? Iti plac senzatiile alea care iti intra`n anus ) La tine nu se punePS:sa nu ajungi in Bucuresti ca i s-a pus pata lu' Reverse Mare om si SMIGĂL asta nu se mai suporta de cand ii da motoru cu fum de zici ca e Rs`u meu cand e rece ) Dar pisiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... si eu sunt minora... inca! peste 10 zile, o sa fiu majora cu acte in regula! )) La mentalitatea lui...nu ii dau nici buletin ... "Ma dau tare de cand plec de acasa pana ma introc " PS.Cu fata aia de SMIGĂL obosit si batran dai interviuri ma la tv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Da de ce nu iti are sha? Iti plac senzatiile alea care iti intra`n anus ) Mare om si SMIGĂL asta nu se mai suporta de cand ii da motoru cu fum de zici ca e Rs`u meu cand e rece ) Nu ma ca reisarii nu merg pe sha in wheelie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Nu ma ca reisarii nu merg pe sha in wheelie A deci vrei sa iti sudezi un levier pe cadru ala din spate...sa te dai cu el in willi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusika Postat Mai 6, 2008 Autor Share Postat Mai 6, 2008 La mentalitatea lui...nu ii dau nici buletin ... "Ma dau tare de cand plec de acasa pana ma introc " PS.Cu fata aia de SMIGĂL obosit si batran dai interviuri ma la tv? nu fi rau, paul nu o face pentru show o face pentru el! nu pisi? curvaruleeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate