aditza Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 SALUTARE Are cineva o aripa pt Simson, de spate, netaiata sau o aripa pt atas Stoye, d-aia borcanata, babana (model '59, '60)? Multumesc anticipat S-AUZIM DE BINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 SALUTARE Are cineva o aripa pt Simson, de spate, netaiata sau o aripa pt atas Stoye, d-aia borcanata, babana (model '59, '60)? Multumesc anticipat S-AUZIM DE BINE Salut ! Am eu un prieten mai de pe la tara care a avut 2 Simsonuri.Am sa ma interesez, cand am timp sa ma duc la el, daca mai are ceva piese de la ele.Poate are si aripa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Salut ! Am eu un prieten mai de pe la tara care a avut 2 Simsonuri.Am sa ma interesez, cand am timp sa ma duc la el, daca mai are ceva piese de la ele.Poate are si aripa... Salut, daca mergi, vezi poate are si un far complet adica cu vitezometru si contact cu tot si o aripa de fata evazata ca imi trebuie pentru IFA MZ BK 350 ca am inteles ca sunt identice, mersi Eventual daca mai are si alte piese, poate intereseaza si pe altii, daca poti, pune ceva poze. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Salut, daca mergi, vezi poate are si un far complet adica cu vitezometru si contact cu tot si o aripa de fata evazata ca imi trebuie pentru IFA MZ BK 350 ca am inteles ca sunt identice, mersi Eventual daca mai are si alte piese, poate intereseaza si pe altii, daca poti, pune ceva poze. Asfalt uscat Dupa ce dau de tipul ala, si vad ce mai are { daca are } am sa va anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 SALUTARE Are cineva o aripa pt Simson, de spate, netaiata sau o aripa pt atas Stoye, d-aia borcanata, babana (model '59, '60)? Multumesc anticipat S-AUZIM DE BINE Se pare ca nu esti hotarit sa cumperi aripile pt. simson de care ti-am scris , totusi uite si o poza pt tine si nunumai . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate