KING ZARAZA Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 Caut segmenti pentru bricolat un motor de 125. Diametru exterior de 56,5 sau putin mai mare si grosime de 1.5 sau 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_i_d_e_r Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 pai tre sa stii exact Jane! masoara klumea si zi incerc da' nu promit (daca nu gasesc il stiu pe unu care face da' dureaza de-ti vine-a fute) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KING ZARAZA Postat Aprilie 14, 2005 Autor Share Postat Aprilie 14, 2005 Exact imi trebuie de 56.5. Ideea e ca daca sunt putin mai mari, mi-a zis cel care repara motorul ca stie cum sa mai ia din ei....Facuti stiu si eu, dar nu sunt tratati si se pare ca nu tin bine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 Eu am reconditionat un motor gripat la un service undeva in Rahova, Bucuresti. Mi-au dat si segmenti de acolo.Daca esti din zona si te intereseaza o sa aflu di nou nr. de telefon si adresa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_i_d_e_r Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 (editat) Da' ce grosime? raspunsu o sa ti-l dau duminica sau luni si cu calitu: eu pentru o Jawa d'aia veche( '62) i-am incins la aragaz pana s-au inrosit dupa care i-am aruncat in ulei, da' ai putea sa ii incingi la autogen dupa care sa ii bagi in ulei; nu e precum calirea in fabrica da' decat nika si daca nu mai poti fara motor atunci ii faci asa si ii schimbi mai des si vezi sa ii faci din fonta fara porcarii cu crom si alte chestii ca atunci se duc mai greu segmentii da' se duce mai repede cilindrul; numa bine Editat Aprilie 14, 2005 de R_i_d_e_r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KING ZARAZA Postat Aprilie 15, 2005 Autor Share Postat Aprilie 15, 2005 Rider, grosimea e de 1.5. Dar merg si de 2, se mai poate lua din piston. Problema e ca as vrea unii de fabrica. Pentru astia manufacturati am auzit de tot felul de probleme. Daca gasesti ceva ar fi grozav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KING ZARAZA Postat Aprilie 15, 2005 Autor Share Postat Aprilie 15, 2005 Merci doctoroo...stiu de cei din Ferentari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 aceeasi problema o am si eu. mi-am marit pistoanele si nu gasesc segmenti deloc. ai mei sigur sunt mai subtiri. s-ar putea sa fie de 1 mm grosime. problema cu cei facuti pe la noi nu e ca nu ar fi tratati. nu sunt cromati. sau poate chiar cementati. asa sunt cei originali. la floreasca la pod mai e cineva care fabrica segmenti dar nici el nu-i cromeaza. King Z, daca ai gasit vreo solutie spune si tu ce si cum ai facut. diametrul segmentilor mei este de 55. astept vesti. daca aflu ceva te anunt. pana una alta suna la 0724.561.013 este un service moto, vei vb cu ciprian. eu am fost la el ieri si mi-a adus niste segmenti noi dar care erau ceva mai mari decat am eu nevoie. du-te si tu cu un segment de-al tau la el si vezi poate ai noroc sa se potriveasca. multa bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate