clauapriliasr Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Sal, numa ce am luat o bujie noua ngk, si a mers bn vreo doua zile motoru cu bujia asta, dar apoi a inceput sa o afume bujia, poate din cauza k nu imi da presiune constanta pompa de injectie la injector,sau ar putea fi alte cauza la un aprilia sr injectie 49 cmc, am mai patit tot asa cu vreo 2 buji ngk, pls sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 atentie de unde luati ngk, va pot face o demonstratie ca in tara noastra se comercializeaza ngk din turcia. si eu am patit la fel, dupa 20km trebuia sa le arunc afara, nu cu una, ci cu trei. (initial am crezut ca de vina e carburatia), apoi am cumparat din Germania si am comparat cutiile. diferenta ca intre adidus si adidas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clauapriliasr Postat Februarie 10, 2008 Autor Share Postat Februarie 10, 2008 eu am dat pe bujie ngk, 30 de lei, si era made in china , dak pun bujia pe aragaz si o incalzesc la plecare tre sa i dau treptat din acceleratie k astfel o afuma, apoi merge bn cand i cald motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 scrie pe ea made in China, crede-ma, sunt turcesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate