irafcd Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Vreau sa mi cumpar si eu un motor de preferat nou dar merge si un sh Daca stie cineva magazine de specialitate in Bucuresti si nu numai , niste linkuri ar fi foarte utile Si cam ce motor ati recomanda unui incepator Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Ia`ti KTM 300 EXC www.ktm.ro --- Mesaj completat în 10 Feb 2008 21:40 -------------Spune si tu ce inaltime, greutate, varsta, ai mai mers pe doua roti, buget, prectici vreun sport, ce vrei sa faci cu el www.bikeshop.ro www.mobile.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irafcd Postat Februarie 10, 2008 Autor Share Postat Februarie 10, 2008 Pana acum nu prea am avut treaba cu motoarele , buget 4000 , ce vreau sa fac cu el ? sa ma dau prin munti , am 1.80 si cu sportu nu pea am mare treaba merci pentru linkuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 SI EU SUNT INCEPATOR DAR STIU CEVA.... TREBUIE SA NE DAI DETALII DESPRE TINE,SI despre BUGETUL TAU,EU ITI RECOMAND SA TI CUMPER UN MOTOR DE FIRMA (ktm honda suzuki,sau yamaha)MULT NOROC TRECETI SI PE LA TOPICUL MEU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate