norbi_bidi Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 A fost bine vara(26.06.2007) , pe comja (o plimbare obisnuita pe munte + experienta pe motor ). Si o iarna scurta si rece (01.02.2008) , dar nimic nu ma oprit sa ies cu scuteru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 (editat) nimic nu tea oprit sa iesi cu scuteru numa atestatu hai sa pun si io niste poze cu iesirile mele Editat Februarie 14, 2008 de Razvy17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Februarie 14, 2008 Autor Share Postat Februarie 14, 2008 nimic nu tea opris sa iesi cu scuteru numa atestatu hai sa pun si io niste poze cu iesirile mele chiar ca ma cam oprit atestatu...dar tot am mers ...si acuma ce ma mai opreste? poate a baga si cosmin niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate