Radu46 Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Salut tuturor. Sunt de curand posesor de xx si sunt foarte interesat sa mai cunosc si alti posesori sau viitori posesori de 1100xx. De cand eram mic imi doream un xx si pe atunci il vedeam in pliante aduse de afara . Acum ca il am in garaj sunt in al 9-lea cer. Am mai avut vreo 11 scutere si 2 motoare (honda cb500 91 si cbr 600f3 98) inainte de xx asa ca eu zic ca nu m-am aruncat din prima la pasaroiu negru Acum vreau un sistem de coburi pt ea si eventual niste tobe sport, asa ca nu ezitati sa faceti oferte de produse special destinate xx-ului. Puneti si voi poze cu xx-ul vostru si sa mai vb despre ele si experientele avute. Astept cu nerabdare posturile voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Adevarul e ca XX-ul e o adevarata Motocicleta de strada (asta apropos de sectiune) Apoi, folositi cu incredere Search-ul inainte de a posta /index.php?...660&hl=bird Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Death|Strike Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Adevarul e ca XX-ul e o adevarata Motocicleta de strada (asta apropos de sectiune) Apoi, folositi cu incredere Search-ul inainte de a posta /index.php?...660&hl=bird Oricum nu ai ce zice foarte frumoasa motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate