Maguest Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Salut, vreau sa cumpar niste cufere pentru un BMW F650GS Dakar. Din Aluminiu. Cuferele Vario date de BMW sunt de fapt de plastic si doar acoperitoarea e de aluminiu. Oricum, nu au un volum foarte mare si am citit pareri nu foarte vesele cu privire la sistemul lor de montare. Se pare ca a slab. Deci , vreau cutii de aluminiu. Stiti pe cineva care produce asa ceva in Romania? La ce pret? Altfel cred ca voi alege Darr : http://www.daerr.de/Artikel/MotorradBox.htm Sunt cam 200 euro perechea, dar trebuie sa adaug apoi kitt-ul de montare. O alta varianta ar fi sa cumpar niste Zarges "normale" de pe e-bay la mana a doua si sa ies cam la 100 europerechea. Avantajul cu Zarges e ca sunt foarte solide, dar putin mai grele si cam late (nefiind gandite pentru motocicleta). Si oricum .. si la ele mi-ar trebui un kit de prindere. Ce kitt de montare imi recomandati? Care ar fi cea mai ieftina varianta? Ca H&B sunt vreo 250Eur si mi se pare enorm. Zega-Teratech ma duc spre 650 iar la Jesse nici nu ma gandesc - in jur de 850-900 euro cu totul. Ce puteti sa-mi spuneti din experienta proprie? Si-a facut cineva cufere singur, sau la comanda in Romania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 cred ca cel mai bine ridici problema pe topicul posesorilor de f650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Stiti pe cineva care produce asa ceva in Romania? La ce pret? Vezi aici al 3-lea post. Omul le face si pe comanda. Vorbeste cu el. E baiat de treaba. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maguest Postat Februarie 17, 2008 Autor Share Postat Februarie 17, 2008 Vezi aici al 3-lea post. Omul le face si pe comanda. Vorbeste cu el. E baiat de treaba. bafta Excelent! Il contactez pe om. Cele din poza insa sunt nituite, eu as vrea sudata (praf mult pe unde ma voi duce) dar poate se rezolva cu silicon. E excelent ca am gasit pe cineva care face. Merci mult. Soso, merci de asemenea. De indata ce gasesc threadul o sa intreb de sisteme de prindere ca se pare ca rezolv cu coburile in sine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 De indata ce gasesc threadul ...... Aici sau aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate