spencer Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 Bineinteles ca mesaju se adreseaza celor cat de cat cunoscuti. Cica weekendu asta e liber pe la azuga (la mine acasa). Se aboneaza cineva? >>pi<< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 Daca e adresat celor "cat de cat cunoscuti" de ce l-ai mai pus pe un forum public si nu le-ai dat un mail celor "cat de cat cunoscuti" ? No offence, dar.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 thomas, si noi suntem cunoscuti, deci putem merge, nu? suntem cunoscutii prietenilor nostri. omul nu specifica ai cui cunoscuti. no ofense nici din partea mea..era numa o gluma, m-am amuzat citind anuntul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 @spencer ... sigur cunoshti pe cineva? ... sau ai greshit forum-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 Va asigur ca il stiti toti pe PI. Sau ma rog, gasca de la azuga: Axa, BiG, CataM, AndreiM, eu, Demostene, ... etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 deci pana la urma e ca la intrunirea aia de la cluj sau nu??? adica e cu invitatie sau e cu "precipitatie"? Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spencer Postat Aprilie 21, 2005 Autor Share Postat Aprilie 21, 2005 ms mai baiazide...m-ai scosdinincurcatura .Oricum....chiar nu se aboneaza nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate