smar2 Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Casco se face si la moto mai vechi. Eu mi-am luat anul trecut un BMW F650 din 2001, care de nou costa vreo 9000EUR, i-a aplicat asiguratorul nu stiu ce grila de depreciere, si a rezultat o valoare asigurata de 4300 EUR parca. Am rata anuala de 350EUR. Asta la ASIBAN. Dar anul trecut cand m-am interesat de casco-uri am mai intrebat si pe la alte societati si se face si prin alte parti. Deci dati mailuri si interesati-va, ca se face casco. Bani sa ai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Casco se face si la moto mai vechi. Eu mi-am luat anul trecut un BMW F650 din 2001, care de nou costa vreo 9000EUR, i-a aplicat asiguratorul nu stiu ce grila de depreciere, si a rezultat o valoare asigurata de 4300 EUR parca. Am rata anuala de 350EUR. Asta la ASIBAN. Dar anul trecut cand m-am interesat de casco-uri am mai intrebat si pe la alte societati si se face si prin alte parti. Deci dati mailuri si interesati-va, ca se face casco. Bani sa ai... Iep... se face cam la toti asiguratorii !!! --- Mesaj completat în 29 Feb 2008 11:28 ------------- nu face nimeni CASCO la motorete(exceptandu-le pe cele noi-noute in leasing), tu ai face daca ai avea firma de asigurari? Da, as face !!! Toate firmele de asigurare fac( difera doar grilele de asigurare) difera si (chiar foarte mult) primele de asigurare... Numai bine, Raul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate