roby_nitr0 Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 (editat) Salut am si eu nevoie de niste becuri de mobra de 6 valti am cautat pe peste tot si nimic . platesc in ce vreti voi.....bani sau bere....... imi trebe pt ITP k din iarna muncesc la ea Editat Februarie 29, 2008 de roby_nitr0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Salut am si eu nevoie de niste becuri de mobra de 6 valti am cautat pe peste tot si nimic . platesc in ce vreti voi.....bani sau bere....... imi trebe pt ITP k din iarna muncesc la ea Citeste la donatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steppenwolf_md Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 In Moldova cate vrei becuri de 6 v, apropo si NARVA le face de 6 v, in louis am vazut ca sunt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate