Un_Q Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 In jurul orei 13 pe strada Donath o doamna a vrut sa iasa cu masina de dupa blocuri si probabil cum a iesit la agatzat pe tip.Doar de numar sa frecat dar a cazut bine.Un Kawasaki Z750 model 2006.Mai multe detalii nu prea sunt de dat...dupa cate am vazut tipa cu masina nu era foarte tare in drum...nu eram acolo,am aparut dupaia.Nu stiu ce a facut tipu cu motocicleta de a ajuns asa aproape de margine...mai multe nu pot sa zic pentru ca nu am vazut live Atasez si ceva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Nasol. E din ce in ce mai mare jungla de pe sosele si in Cluj. Sa speram ca motociclistul e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustyn Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 peste tot e la fel.se pare ca suntem sortiti tragediilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_Q Postat Martie 2, 2008 Autor Share Postat Martie 2, 2008 Nasol. E din ce in ce mai mare jungla de pe sosele si in Cluj. Sa speram ca motociclistul e ok. Motociclistul nu are nimic,doar niste contuzii la ghenunchi in rest e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zet Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 MULTUMESC TUTUROR CARE M-OR AJUTAT,AU FOST MULTI CARE AU SARIT SA MA AJUTE ,DIN PACATE NU LE STIU NUMELE SA LE POT MULTUMI PERSONAL, AM SCAPAT CU NISTE CONTUZI,DATORITA ECHIPAMENTULUI DE PROTECTIE,DOAMNA A IESIT PINA LA MIJLOCUL DRUMULUI,SI CA ARE DOAR NUMARUL ZGIRIAT ASTA E MULTULITA MIE FIINDCA ATIT AM REUSIT SA O EVIT, EFECTIV A IESIT IN FATAMEA CAM LA 2METRII NICI MACAR NU SA UITAT IN STINGA ( AM VAZUT) CAM ATIT . FRATILOR PURTATI ECHIPAMENTE DE CALITATE ......VA POT SALVA VIAT!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 multa sanatate !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zet Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 multa sanatate !!!!!! multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_Q Postat Martie 6, 2008 Autor Share Postat Martie 6, 2008 MULTUMESC TUTUROR CARE M-OR AJUTAT,AU FOST MULTI CARE AU SARIT SA MA AJUTE ,DIN PACATE NU LE STIU NUMELE SA LE POT MULTUMI PERSONAL, AM SCAPAT CU NISTE CONTUZI,DATORITA ECHIPAMENTULUI DE PROTECTIE,DOAMNA A IESIT PINA LA MIJLOCUL DRUMULUI,SI CA ARE DOAR NUMARUL ZGIRIAT ASTA E MULTULITA MIE FIINDCA ATIT AM REUSIT SA O EVIT, EFECTIV A IESIT IN FATAMEA CAM LA 2METRII NICI MACAR NU SA UITAT IN STINGA ( AM VAZUT) CAM ATIT . FRATILOR PURTATI ECHIPAMENTE DE CALITATE ......VA POT SALVA VIAT!!!!!!!!! Cuplacere omule!Eu ti-am dus motorul acolo unde trebuia dus. Mnoah..ce sa zic nasoala treaba...eu am crezut ca aia cu masina nu a mutat-o de la locul accidentului de aceea am zis ca nu era iesita mult .Oricum...prima regula..nu ar trebuii sa se mai urce femeiile la volan.Numa bine omule si insanatosire rapida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Cuplacere omule!Eu ti-am dus motorul acolo unde trebuia dus. Mnoah..ce sa zic nasoala treaba...eu am crezut ca aia cu masina nu a mutat-o de la locul accidentului de aceea am zis ca nu era iesita mult .Oricum...prima regula..nu ar trebuii sa se mai urce femeiile la volan.Numa bine omule si insanatosire rapida Mare dreptate ai...din cate vad ..condusul nu e pentru femei:)). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
futureboy Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 perfect de acord o femeia mi a luat 3 luni din viata poate chiar mai mult mi am rupt doua oase;tibie si peroneu, acum am tija de metal in picior si merg in carje, intr un caz clar si grav de neacordare de prioritate sa lasat cu politie ,ancheta si va fi si un proces in care voi fi parte vatamata si ea va fi acuzta de vatamare din culpa nu o sa ma razbun, nu ii doresc raul, nu a facut o intentionat ci din prostie mai multe detalii in topicul' mi am rupt piciorul' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zet Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 (editat) multumesc inca o data, sper ca totul va fi OK cu asigurarile Editat Martie 7, 2008 de zet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate