Coxaru Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Poate ma ajuta cineva.... Cum ce foloseste setul de lustruire da la Louis! Am cumparat doar materialul abraziv si nu stiu cum se foloseste..se combina cu apa ,ulei ...nu imi dau seama.. Cine a folosit mi-ar putea da o mana de ajutor Multumesc! Si linkul cu produsul.... http://www.louis.de/_102e7579a0b949da2ebcf...amp;anzeige=all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tdy83 Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Buna intrebare si eu am comandat acelasi produs tre sa-mi vina,poate ne ajuta cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyahmed Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 1. atentie mare ca unele piese sunt date cu lac, inainte de lustruire se da jos lacul. atentie la garnituri. 2. cu smiergel ud , la sfarsit de 320 sau 600. frecat pana dispar neregularitati, si rugina. 3. pui chestia aia rotunda de 8mm in masina de gaozat, apoi pui pe ea saiba. se va freca cu miscari rotunde, apasat si la o turatie medie si ridicata (2500-3000 r/m) 4. apoi cu pasta alba si saiba mai dura. 5. acum pasta rosie si saiba de bumbac. 6. pasta rosie cu cea mai fina saiba. nu se vor folosi saibele pt mai multe materiale. de ex daca incepi sa faci al, nu se mai folosi si pt alteceva. saibele se curata cu benzina. saibele noi produc un praf fin. purtati costum adecavat si neaparat masca. conservarea se va face cu pasta pt aluminiu, sau cu ulei wd-40. pt cei comozi se recomanda cromarea pieselor. lacuirea nu este o solutie, lacul nu va prinde bine pe suprafata lustruita. spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Martie 18, 2008 Autor Share Postat Martie 18, 2008 Deci practic materialul abraziv se foloseste in stare initiala...nu se combina cu nimic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tdy83 Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 mersi de sfaturi,foarte utile , acu sa vedem ce iese Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate