Dumanu Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Spuneti-mi si mie daca se mai fabrica Gilera DNA sau,daca nu pana in ce an? Da-ti-mi si mie un link ceva cu preturi daca inca mai este in productie. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 PANA IN 2006 S-A FABRICAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dumanu Postat Martie 18, 2008 Autor Share Postat Martie 18, 2008 mersi gilerik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_mguti Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 chiar asha....de ce nu se mai fabrica gilera dna? .....o fi oare modelul depasit? ....chiar nush Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 (editat) Ar avea mult succes si acuma ... daca s-ar mai fabrica.. dar nu am idee de ce nu se mai fabrica Editat Martie 21, 2008 de gileRik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate