NaeL Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 Ma gandeam la un ij sau o jawa dar am vazut si auzit un ural pe care l-am luat acum 3 ani. Dupa ce s-a facut praf, am avut un Transalp si apoi am revenit la boxer, dar la original: BMW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 Dupa ce am vandut prima dragoste, adica un ij din '49,choperizat, nu am mai dormit vreo 3 zile , si m-am dus de l-am luat inapoi. Acum sta in garaj ,cam trist, langa un Bmw mai mic si unul mult mai mare. chiar ma bate gandul ca sezonul asta sa-l fac pe festival, ca parca m-am plictisit de drumuri fara nici o problema. Festivalul, pe langa nopti petrecute pe marginea soselei mi-a oferit si o aventura pe care r1150 gs adventure nu a reusit sa o aduca nici in Armenia sau Rusia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate