radujupi Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 SALUT AM UN AMIC IN ARAD..M-A RUGAT SA VA ANUNT CA ARE UN NIPRU PENTRU PIESE DE VANZARE ARE ACTE VECHI....OMUL A AVUT NIPRU...L-A VANDUT...A MAI LUAT UNUL PT PIESE... CARE DORESTE POATE VORBI DIRECT CU EL LA 0744434257...TIBI MADAR IL CHEAMA.... A ZIS CA TOTUL E NEGOCIABIL..... O ZI BUNA SI DRUM USCAT VA DORESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiticuBc Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 mar interesa un contact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 daca ai pune niste poze cu piesele sau macar cu el intreg cum o arata...ne-ai fi de mare ajutor. as avea si eu nevoie de ceva de pe el...dar sa vad in ce stare sunt piesele... Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radujupi Postat Martie 23, 2008 Autor Share Postat Martie 23, 2008 dragilor...nu am cu ce sa fac poze..sunati pe om oricum nu vinde gunoaie (imi spunea ca sunt in stare f ok piesele) aveti nr lui....mai mult nu pot sa fac pt voi.sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radujupi Postat Martie 23, 2008 Autor Share Postat Martie 23, 2008 dragilor...nu am cu ce sa fac poze..sunati pe om oricum nu vinde gunoaie (imi spunea ca sunt in stare f ok piesele) aveti nr lui....mai mult nu pot sa fac pt voi.sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate