stanalexro Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 super super super super super super...ma tai ma tai ma tai ma tai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 SUPERB,cand a vazut nevasta-mea zapada....... deci musai trebuie mers cat mai curand dar..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 Mai multe poze gasiti aici ... http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/Lutzifer?album=1130 SlideShow PART 1 , TRANSFAGARASAN ... Linck de pe MotoTube.ro ...Part 1 http://www.mototube.ro/view/591/honda-tran...unie.08-860-km/ SlideShow PART 2 , TRANSFAGARASAN ... Linck de pe MotoTube.ro ... Part 2 http://www.mototube.ro/view/592/honda-tran...unie.08-860-km/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Superb! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 A fost prea fain! !!!!!!! DACA AVETI POSIBILITATE MERGETI SI VA CONVINGETI!!!!PANA MAI ESTE ZAPADA!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 A fost prea fain! !!!!!!! DACA AVETI POSIBILITATE MERGETI SI VA CONVINGETI!!!!PANA MAI ESTE ZAPADA!!!! M-ati convins...anu asta o sa merg chiar daca merg singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 NE-AM INTALNIT IN CICIR DUMINICA DAR PE SENS OPUS .EU MERGEAM LA GHIOROC LA UN SUC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) Da,fain fusese,mai putin si fac enduro din CBR-ul meu.Pe unde au trecut cei cu Transalpu am trecut si eu,la plecare.Debitul raului era dublu fata de sambata cand nu a plouat. Noaptea a plouat incontinuu si cum ziceam debitul a crescut. Am studiat,alta varianta nu era. Am luat baba mea si am trecut cu brio raul. Una peste alta a fost o iesire buna,cu de toate.V-a doresc si la cei care vor pleca saptamana asta sa aveti parte de bucuria drumului asa cum am avut noi. Atti ,mai schimbam motoarele la drum? faine filmuletele,felicitari copile,te iert,nu te mai urechez! pozele alea cu asinu ca nu-i magar,sant tari de tot.Pacat ca nu m-am intors si eu sa fac cateva instantanee,am crezut ca sant speriati saracii,dar vaz ca sant obisnuiti cu populatia.Dar ce saracia mea cautau acolo,ca turma era departe de tot...sau au facut si ei un week pe Transfagarasan . fain de tot! Editat Iunie 16, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 M-am indragostit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 Pentru weekendu ce vine se mai baga cineva pt Vf. Bihor ? Pana acuma is Eu,Atti si Alex ! Plecarea este sambata la ora 12-13 dupamasa, pana duminica pe seara ! cazare la cort Daca mai ramane cineva care nu merge pe Transfagarasan sa zica ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 sper sa rezolv loc de pus cortul si poate si un loc de cazare pe undeva pe langa vilutza la care am stat anul trecut (Korben stie...cabana care a rezolvat-o Liviutz)...daca nu,gasim noi un loc unde sa aruncam cortu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 NE-AM INTALNIT IN CICIR DUMINICA DAR PE SENS OPUS .EU MERGEAM LA GHIOROC LA UN SUC aaaa...tu ai fost ala care nu ne-a salutat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 M-am indragostit gusturile nu se discuta (bine macar ca e magarita) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 (editat) M-am indragostit Hai mai Nicule...asa gusturi ai deja? Editat Iunie 17, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 gusturile nu se discuta (bine macar ca e magarita) Si nu am dreptate??? Voi nu vedeți cât e de frumoasă, de docilă? Oare o să mă aÂştepte până sâmbătă? Sau mă va inÂşela cu vreun măgar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 17, 2008 Autor Share Postat Iunie 17, 2008 sper sa rezolv loc de pus cortul si poate si un loc de cazare pe undeva pe langa vilutza la care am stat anul trecut (Korben stie...cabana care a rezolvat-o Liviutz)...daca nu,gasim noi un loc unde sa aruncam cortu'... Nu iti mai bate capu atata cu locu ala de campare ! In cel mai " rau " caz punem cortu la Sighistel , ca nu-i departe de acolo ... si ii chiar fain ! Lasa ca vedem noi asta , prima oara sa vedem catzi merem ! Ca pana acuma suntem 3 motoare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 pai ii ok si 3 motoare...daca nu se mai baga nimeni...ata ete...si cu camparea,ok,o lasam in voia sortii...unde o fi sa ne campam acolo vom sta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 (editat) pai ii ok si 3 motoare...daca nu se mai baga nimeni...ata ete...si cu camparea,ok,o lasam in voia sortii...unde o fi sa ne campam acolo vom sta... RIDE HARD OR STAY HOME!!!!!!!! Editat Iunie 17, 2008 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 18, 2008 Autor Share Postat Iunie 18, 2008 RIDE HARD OR STAY HOME!!!!!!!! Lasa ca dupa o pauza lunga Alex numai " STAY HOME !!!!!!! " vine si el sa " RIDE HARD " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 simt ca parca incep sa ma "mucezesc" de atata timp cat am stat tot acasa...dar nu o sa mai stau...vreau sa imi fac revenirea in forta...pentru sambata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 simt ca parca incep sa ma "mucezesc" de atata timp cat am stat tot acasa... Pai da, ca ai facut invers decat in motto: adica STAY HARD OR RIDE HOME Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 18, 2008 Autor Share Postat Iunie 18, 2008 STAY HARD OR RIDE HOME Hai ca asta ii tare de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Pai da, ca ai facut invers decat in motto: adica STAY HARD OR RIDE HOME de unde frast le tot scoti nu stiu...but keep them comin'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 sal, Care-i traseul mai in detaliu? Mergeti si pe forestiere? Cam cat? Fade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 de unde frast le tot scoti nu stiu...but keep them comin'... I got leaks... brain leaks Sau pe româneÂşte, imi fată mintea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate