stanalexro Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 I got leaks... brain leaks Sau pe româneÂşte, imi fată mintea iti fata mintea? mai bine asa decat sa fi incuiat... sal, Care-i traseul mai in detaliu? Mergeti si pe forestiere? Cam cat? Fade pai se merge pe Arieseni...io zic ca sa mergem Salonta-Tinca...si la intoarcere pe partea aialalta...Campeni,Brad... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 18, 2008 Autor Share Postat Iunie 18, 2008 sal,Care-i traseul mai in detaliu? Mergeti si pe forestiere? Cam cat? Fade Vrei sa vi si tu cu noi pe Vf. Bihor si prin imprjurimi ? Nu avem un traseu anume facut , il facem la fata locului pe unde ne taie capu ! Tzelu principal ii sa ajungem pe Vf. Bihor , dar Atti mai are in plan in funcite de timp si vreme ceva trasee prin zona ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Vrei sa vi si tu cu noi pe Vf. Bihor si prin imprjurimi ? Nu avem un traseu anume facut , il facem la fata locului pe unde ne taie capu ! Tzelu principal ii sa ajungem pe Vf. Bihor , dar Atti mai are in plan in funcite de timp si vreme ceva trasee prin zona ... Exact!!!!!!!!!! Nu mai vrea nimeni? gasim noi ceva inca prin imprejurimi! ce anume stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Da, as veni dar inca nu-i sigur! Cand plecati? Sambata de dimineata? Fade Exact!!!!!!!!!! Nu mai vrea nimeni? gasim noi ceva inca prin imprejurimi! ce anume stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Adineaori am vorbit la Casa Dorina, e aproape de locul unde s-a campat anul trecut, pe aceeasi vale 80 RON pe noapte o camera cu doua locuri Are 4 camere, deci sunt locuri suficiente, conditii ca lumea. Nu uitati ca e frig noaptea Daca va intereseaza, macar inca unul sa mai fie cu mine in camera, sau daca vreti toti scrieti aci sa o anunt pe doamna respectiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 Da, as veni dar inca nu-i sigur! Cand plecati? Sambata de dimineata? Fade Plecarea este Sambata la ora 12-13 inca nu stim exact ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Plecarea este Sambata la ora 12-13 inca nu stim exact ! Korekt M-am hotarat, vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 Adineaori am vorbit la Casa Dorina, e aproape de locul unde s-a campat anul trecut, pe aceeasi vale80 RON pe noapte o camera cu doua locuri Are 4 camere, deci sunt locuri suficiente, conditii ca lumea. Nu uitati ca e frig noaptea Daca va intereseaza, macar inca unul sa mai fie cu mine in camera, sau daca vreti toti scrieti aci sa o anunt pe doamna respectiva Eu si cu Atti sigur nu vrem cabana , tzapi atatzia bani pe o noapte + ca avem saci de dormit de -10 asa ca ne doare la banana de frig Da poate se baga careva cu tine la cabana ... inca nici nu stim cine merem exact , ca vad ca sunteti c-am nehotarati ? De ce numai mergeti pe Transfagarasan si Transalpina ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 ca sunteti c-am nehotarati ? De ce numai mergeti pe Transfagarasan si Transalpina ? Nu a sosit inca măreața clipă Dacă nu vrea nimeni la cameră, iaca o să mă lăbărțez singur în pat, Âşi dimineața voi fi fresh Io mi-s mai boÂşorog Âşi dacă dorm în cort mă dor oasele Am pat frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 Io mi-s mai boÂşorog Âşi dacă dorm în cort mă dor oasele Aia da ... nu ma bag in cazu asta In legatura cu urcatu pe vf. Bihor vedem , depinde la ce ora se ajunge acolo ! Ar fi fain sa prinzi un apus sambata seara sus pe vf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 In legatura cu urcatu pe vf. Bihor vedem , depinde la ce ora se ajunge acolo ! Ar fi fain sa prinzi un apus sambata seara sus pe vf Ma... da-mi voie sa te contrazic nu cu apusul pe vf, care sunt convins ca e foarte frumos, ci cu coborarea, care nu e indicata noaptea Totusi, e drum forestier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Nu a sosit inca măreața clipă Dacă nu vrea nimeni la cameră, iaca o să mă lăbărțez singur în pat, Âşi dimineața voi fi fresh Io mi-s mai boÂşorog Âşi dacă dorm în cort mă dor oasele Am pat frumos Credeam ca era vorba de 2 paturi in camera..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Credeam ca era vorba de 2 paturi in camera..... Mie mi-e foarte bine si asa Pe duminica se anunta temperaturi de peste 30 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) Ma... da-mi voie sa te contrazic nu cu apusul pe vf, care sunt convins ca e foarte frumos, ci cu coborarea, care nu e indicata noaptea Totusi, e drum forestier Vedem cand suntem acolo ce si cum ! Vreau sa adaug ... ca daca o sa avem chef sambata sa urcam pe vf. Bihor , atunci il urcam si daca ne prinde intunericu. Nu stiu tie cat iti este de frica noaptea pe drum forestier , da mie nu mi frica pt ca Transalpu are si far. Si daca Sambata seara ajunge si Calin si vrea ca Duminica dimineatza sa urce si el pe vf , atunci mergem si duminica inca odata ! Eu doar asta vreau sa zic ca daca nu v-a iesit planu cu Transfagarasanu ca vi frica ca nu prindeti vreme buna si bla bla bla abureli ... si vreti sa veniti cu noi , foarte bine da nu ne faceti program cand si ce sa facem ! Mai mult ca sigur ca vom campa la Sighistel , numa sa vedem la ce distanta ii ... sau daca nu , oriunde altundeva ! Editat Iunie 19, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Vreau sa adaug ... ca daca o sa avem chef sambata sa urcam pe vf. Bihor , atunci il urcam si daca ne prinde intunericu. Nu stiu tie cat iti este de frica noaptea pe drum forestier , da mie nu mi frica pt ca Transalpu are si far. Si daca Sambata seara ajunge si Calin si vrea ca Duminica dimineatza sa urce si el pe vf , atunci mergem si duminica inca odata ! Eu doar asta vreau sa zic ca daca nu v-a iesit planu cu Transfagarasanu ca vi frica ca nu prindeti vreme buna si bla bla bla abureli ... si vreti sa veniti cu noi , foarte bine da nu ne faceti program cand si ce sa facem ! Mai mult ca sigur ca vom campa la Sighistel , numa sa vedem la ce distanta ii ... sau daca nu , oriunde altundeva ! Ma, mie nu mi-e clar ce anume, dar ceva sigur iti lipseste Du-te, frate, unde vrei si cand vrei, cine ti-a facut program? Sau crezi ca daca ai si tu cateva mii de km esti pilot de raliuri? I-auzi, ma, Transalpul are si far De unde esti tu? ca tot uit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Vreau sa adaug ... ca daca o sa avem chef sambata sa urcam pe vf. Bihor , atunci il urcam si daca ne prinde intunericu. Nu stiu tie cat iti este de frica noaptea pe drum forestier , da mie nu mi frica pt ca Transalpu are si far. Si daca Sambata seara ajunge si Calin si vrea ca Duminica dimineatza sa urce si el pe vf , atunci mergem si duminica inca odata ! Eu doar asta vreau sa zic ca daca nu v-a iesit planu cu Transfagarasanu ca vi frica ca nu prindeti vreme buna si bla bla bla abureli ... si vreti sa veniti cu noi , foarte bine da nu ne faceti program cand si ce sa facem ! Mai mult ca sigur ca vom campa la Sighistel , numa sa vedem la ce distanta ii ... sau daca nu , oriunde altundeva ! mah! iar te ia gura pe dinainte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) mah! iar te ia gura pe dinainte? ma i-a da .... tu crezi ca omu mai poate mult asa ... nu vezi ca se baga peste tot asa de`anp**** sa deschida un topic " bagator de seama " crezi ca pe mine ma intere de unu si de altu ... facem tema de discutii ! Editat Iunie 19, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) ce cacao va certati iara? merem impreuna se hotaraste la comun...daca nu,atunci ne supunem la vot...punct Editat Iunie 19, 2008 de stanalexro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 Sau crezi ca daca ai si tu cateva mii de km esti pilot de raliuri? I-auzi, ma, Transalpul are si far de bine de rau eu daca zic un lucru atunci si fac , sau ma duc unde imi propun ! nu dupa ce vad ca nu imi ies planurile incep sa le stric la altii , ma bag si eu in seama ca ii plictiseala la lucru ! Pacat de magaritza ... ca ai prostito sa te astepte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Pacat de magaritza ... ca ai prostito sa te astepte ! Fii pe pace, am vorbit aseară cu ea Âşi e foarte supărată pe tine că i-ai facut poză când nu era machiată sa deschida un topic " bagator de seama "... facem tema de discutii ! În caz că nu ai observat, acesta e un forum, iar pe forum se poartă discuții. De obicei pe un ton civilizat, dar asta nu contează, nu-i aÂşa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 În caz că nu ai observat, acesta e un forum, iar pe forum se poartă discuții. De obicei pe un ton civilizat, dar asta nu contează, nu-i aÂşa? Pai vorbim civilizat ! sa lasam prostiile ca se apropie ziua de maine si mergem la plimbare , sa ne relaxam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 deci la cate plecam si de unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 deci la cate plecam si de unde? la ora 13:00 se pleaca din sensul de la Gradiste ! Ne intalnim in benzinaria PETROM de pe stanga cum mergi spre Oradea ! La 12:45 aprox sa fim in benzinarie , ne intalnim la 13:15 - 13:20 cu Alex la intersectia cu Oradea de pe drumu de Curtici ... ca el vine p`acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 la ora 13:00 se pleaca din sensul de la Gradiste ! Ne intalnim in benzinaria PETROM de pe stanga cum mergi spre Oradea !La 12:45 aprox sa fim in benzinarie , ne intalnim la 13:15 - 13:20 cu Alex la intersectia cu Oradea de pe drumu de Curtici ... ca el vine p`acolo ! Abia astept plecarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 Pana la urma Geza ( fade2black ) vine ? ... adik daca o fi la ora 11:45 afara la iesire spre Oradea din Arad inseamna ca vine , dak nu ii acolo , atunci nu vine Asta ii valabil la toti ... Totu ii bine ca prindem vreme buna ! si sa speram ca o fi senin sus sa putem face poze faine si sa vedem la departare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate