kato_arad Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Na bine dara,asa ramane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 Dupa cate am gasit pe google , Vf asta asa zis Bihor , defapt ii Cucurbata Mare ! Sa stim totusi unde merem exact Dintr-un articol de pe net " Vf. Bihor (Cucurbata Mare sau Biharea-1849m) " ... adik daca o fi la ora 11:45 Scuzati de greseala de mai de sus ... intalnirea in benzinarie este la ora 12:45 , cu plecare la ora 13:00 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 (editat) Vf asta asa zis Bihor Anul trecut in septembrie asa se numea. Sa speram ca nu l-au mutat Editat Iunie 20, 2008 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 (editat) Vad si eu ca asa ii zice , dar daca cauti pe google nu iti apar prea multe chestii sub numele asta . Mai bine zis oricunde scri vf. bihor apare ca ii zice " cucurbata mare sau biharia " Oricum pt noi tot Vf. Bihor ramane Editat Iunie 20, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Lutzifer,cucurbata mare ii numele mai popular sa ii zic asa...cucurbata mare ii bihoru' si varful alalalt cam tot pe la 1800m ii cucurbata mica...dar avand in vedere ca in toate cartile de geografie cucurbata mare = Vf Bihor...cucurbata mica automat a devenit cucurbata... mersi ca ai corectat ora...imi faceam griji,ca am crezut ca ai luat-o pe ulei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 21, 2008 Autor Share Postat Iunie 21, 2008 De la Vf. Bihor la intoarcere cine vrea poate veni pe traseul stabilit de Atti ! ... Din Arieseni mergem spre Albac , de acolo urcam in sus Horea si bantuim un pic zona aia , vrem sa ajungem la Rachitele , Padis ... Asta fiind Duminica ! In legatura cu locul de campare se schimba ... numai campam la Sighistel pentru ca ar trebui sa ne intoarcem in partea opusa Albacului ! Si o sa campam undeva pe drumu de Arieseni - Vf. Bihor ! Sunt sanse ca si Calin sa apara pe la ora 20:00 Sambata ! Si sa vine cu noi pe tura ! Mai multe detalii le vb cand ne intalnim ! bau ! Si ne vedem in benzinarie la 12:45 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 (editat) Mă ... adică fac pi pătrat pe drumul ăla spre vf Bihor Anul trecut mai era cumva, dar anul ăsta e plin de pietre mari, e pentru camioane Nu dau o grămadă de bani pe gume bune ca să le tai pe un drum din acela Mai bine, cum îmi zicea Atti, iei un motor adevărat de cros Âşi o tai direct pe deal, pe pământ, nu pe pietroaiele alea Mă duc să fac un duÂş Âşi apoi să văd ce fac cu pozele O poza pe care eu o consider reusita Editat Iunie 22, 2008 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Greu fu in spatele tau ca si pasager! Una peste alta o iesire scurta si placuta sederea la vila doamnei Dorina.Gazda primitoare care ne-a facut sa ne simtim ca acasa.Recomand cu caldura!Cateva poze din Arieseni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 o iesire super faina...campare a fost extraordinara...deci asa ceva trebuie sa mai facem...dar fara pasager ...asteptam slide-urile lu Lutzifer... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 22, 2008 Autor Share Postat Iunie 22, 2008 Plimbarea din data de 21-22.Iunie.08 , pe Vf. Bihor si Padis , doua zile de soare si caldura , am campat intr-un loc foarte frumos la 1600 m altit. , intre Arieseni si Vf. Bihor ! Total de km 510 ... La plecarea din Arad am fost 5 motoare pana in Arieseni, de acolo am continuat 3 motoare ( TransALP`uri ) Poze ... http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/lutzifer?album=1152 SlideSwow Part 1 ... Linck de pe MotoTube.ro Part 1 ... http://www.mototube.ro/view/636/honda-tran...-1-.../ SlideShow Part 2 ... Linck de pe MotoTube.ro Part 2 ... http://www.mototube.ro/view/637/honda-tran...-2-.../ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Se duc naibii padurile patriei Defriseaza nemernicii astia tot, iar peste cativa ani, cand se vor pravali dealurile peste ei, vor cere ajutor de la stat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 faina slide-urile...si cand ma gandesc,pe cat de greu mi-o fost pe forestierele alea pe atat de faina o fost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 23, 2008 Autor Share Postat Iunie 23, 2008 Pentru duminica ce urmeaza traseul va fi unu mai scurt in zona Tautz , putina Endureala ! Prea multe detalii inca nu`s ... ii cineva interesat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 sal, Mergeti cu vacile sau aveti capre? Fade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 23, 2008 Autor Share Postat Iunie 23, 2008 sal,Mergeti cu vacile sau aveti capre? Fade Cu Vacile TransALP`urile ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 daca o fi de la amiaza incepand...ca eu vreau sa ajung si pe la Pecica la intrunire...si daca se pleaca mai pe la amiaza,atunci o fi ok pentru ca si eu ajung de la Pecica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 23, 2008 Autor Share Postat Iunie 23, 2008 daca o fi de la amiaza incepand...ca eu vreau sa ajung si pe la Pecica la intrunire...si daca se pleaca mai pe la amiaza,atunci o fi ok pentru ca si eu ajung de la Pecica... Ma dude , noi cred ca ne facem prog de dimineatza... ca sasa ii tura de o zi ! Nu avem ce sa o lalaim pana tu vi de la intalnirea pacii ! Dar mai vedem pana atunci ce si cum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 pai atunci da-ti si voi un verdict final si atunci ma voi conforma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 24, 2008 Autor Share Postat Iunie 24, 2008 pai atunci da-ti si voi un verdict final si atunci ma voi conforma... Plecam pe la 10:00 ... merem pana la Tautz , de acolo facem bucata aia cu trecerea prin parau ... merem pe unde ai zis tu atunci , Valea Minisului sau ce ! Stam la o clisa fripta ! si facem cumva sa ne intoarcem pe la Ghioroc sa facem o baie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 suna bine...mai vb noi pana atunci...si daca ma anunti si pe mine cu un sms sau ceva...ca io ma duc la pecica de vineri dupa-masa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 25, 2008 Autor Share Postat Iunie 25, 2008 suna bine...mai vb noi pana atunci...si daca ma anunti si pe mine cu un sms sau ceva...ca io ma duc la pecica de vineri dupa-masa... Lasa ca te sun eu sambata seara , si iti zic mai exact cum sta treaba... sa vedem si cine mai vine. Apropo , daca iti duci muiere ... sa duci si mancare pt ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 mdeah...la off-road numai duc pasager cat o fi cucu sus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 mdeah...la off-road numai duc pasager cat o fi cucu sus... Ce, ma, ala o fost pasager? 40 de kile cu tot cu ambalaj? Data viitoare incearca si tu cu Kato in spate, sa vezi atunci endureala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 :) saracul motor al tau...ii shubred dupa urcarea aia... io nu as putea sa-l pun in spate pe kato...impreuna facem aproape cat motorul...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 :) saracul motor al tau...ii shubred dupa urcarea aia... io nu as putea sa-l pun in spate pe kato...impreuna facem aproape cat motorul...) mda...ca s-a auzit dupa aia cum bateau bolturile si lantul s-a intins! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate