mae Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 (editat) O scurta plimbare de duminica pina la Horezu. Traseul este cel de mai jos (poate suferi modificari minore). Plecarea ora 8.30 (ora noua) de la petrom Militari (Metro). Traseul are aprox. 490 km, din care 240 autostrada. Participanti anuntati: Ianachim (Bmw 1200 Adventure), Viorel+Doamna (Varadero) si subsemnatul+sotia (Ktm950). Din pacate nu pot pune poza cu traseul. Editat Martie 29, 2008 de mae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 maeeeee daca ma mai alergi pe autostrada cu 200 eu ma dau jos de pe motor si vorba aceea cu cat mai putini cu atat mai bine voicu e cu maseaua si nu se baga sigur ajungem mai pe seara sa vezi cum ne batem in xenoane......... prietenii stiu de ce --- Mesaj completat în 30 Mar 2008 22:12 -------------veni vidi vici soare nori ploaie dealuri apa stanci sate orase pustiu mancare bautura tigari prieteni motocicleta natura pe scurt inca 500 de km pe motorcicleta petrecuti asa cum mi.as dori toata viata multumesc inventatorului fabricantului mamei naturi prietenilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate