Loris Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 /index.php?showtopic=19154 am postat si aici da de iese de o zama si combinam cateva iesiri in grup mai mare. FOTO Cu cauciucuri mixte pe teren mai merge dar pe iarba aoloeo ce se mai stramba pe la noi vulcanizatorii cand te prezinti cu roata de la moto ca sa schimbi cauciucurile si mai ales sambata ................... si ce mai injura cand trebuie sa monteze papionul (tamponul in forma de T care tine cauciul lipit de janta impotriva alunecarii la franare) ATA ETE riscul meseriei Soldi parlano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat Mai 17, 2005 Autor Share Postat Mai 17, 2005 ba da ce se inghesuie lumea pt iesiri ............................. oameni buni din Cluj voi inca nu ati inteles faptul ca pana e gata Autostrada trebuie sa va cumparati si sa va plimbati cu motociclete de teren ............................. ca daca nu numai daune provocati la mobre pe drumurile noastre. curaj bajetii sunati, postati nu ezitati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat Mai 20, 2005 Autor Share Postat Mai 20, 2005 iata si cateva poze 18 MAI 2005 /index.php?showtopic=19409 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciocu Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 salut vasile, se iasa acuma in weekend?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat Iunie 12, 2005 Autor Share Postat Iunie 12, 2005 salut vasile, se iasa acuma in weekend?? am raspuns destul de tarziu (lipsa net ) hehe cine o aparut pe forum oare cine e cu DR250 in Cluj BENVENUTO M.O. in urmatoarele 2 sapt. nu reusesc sa vin ......... (job,family etc) --ATA ETE-- oricum daca ies te sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat Iulie 12, 2005 Autor Share Postat Iulie 12, 2005 Cioucu esti pregatit pe maine poimaine daca nu ploua ?, vine si Dan ca sa ne dam o leaca pe coclauri:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat Iulie 16, 2005 Autor Share Postat Iulie 16, 2005 iata si o poza cu Ciocu, care mo bagat in noroaie pana in gat ca sa-si probeze cauciucurile noi ce pot sa zic altceva in afara de faptul ca am suferit la maxim cu cauciucurile mele uzate prin noroi. In concluzie nu iesiti pe teren cu cauciucuri uzate prea tare:P ca va piere pofta de hard enduro trante trase numai vreo 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat Iulie 24, 2005 Autor Share Postat Iulie 24, 2005 in zona Dabica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat August 19, 2005 Autor Share Postat August 19, 2005 maine Sambata 20.08.2005 iesim cu Ciocu mai vine cineva ? tel. 0740247710 Loris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate