sorinpreotescu Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 stie careva ce tip de becuri se folosesc la aprilia rs 50 pentru faza scurta respectiv faza lunga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 stie careva ce tip de becuri se folosesc la aprilia rs 50 pentru faza scurta respectiv faza lunga? H2 parca ca la aprilia de 125 dar depinde ce an e rs ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpreotescu Postat Aprilie 2, 2008 Autor Share Postat Aprilie 2, 2008 aprilia rs 50 este din anul 1999 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corco Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 da`mi si mie de veste daca gasesti eu am becu de la faza scurta ars deasemenea caut lant de 13 mm ptr rs din `99 si habar nu am de unde sa iau are careva vre`o idee ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 in autovit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate