ralev24 Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 (editat) Vand Scuter First BIke Champion la 600E negociabil merge perfect ,fara probleme majore...doar toba scoate mici paraituri cateodata pt ca e taiata..de un prost asa am luat-o...ulei schimbat schimbat recent..curea de peugeot..A si mici julituri am cazut o data cu el..Pentru un incepator e perfect sa isi faca scoala pe el...Il vand ca vreau sii eu ceva mai mare.. tunat ceva.. Editat Aprilie 4, 2008 de ralev24 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralev24 Postat Aprilie 13, 2008 Autor Share Postat Aprilie 13, 2008 Hai mai baieti nimic,nimic...Chiar nu vreti un first Bike..i-am pus curea malossi,role malossi,ulei malossi,filtru sport si am rezolvat si toba cu benzina mi buna..asa ca astept oferte:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 imi pare rau dar eu nu sunt interesat... da as vrea sa te intreb ca fapt divers... cat prinde scuterul ala? si cum o ia din loc? (aproximativ) si ce ai vrea sa iti iei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3mIx Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 am o intrebare....scuterul asta a fost a lui dan maimutza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralev24 Postat Aprilie 14, 2008 Autor Share Postat Aprilie 14, 2008 am o intrebare....scuterul asta a fost a lui dan maimutza? nu a fost a lui dan(maimuta)..ia cam 55.60 cred ca limitat nu stiu exact..merge bine pleaca bine..si vreau un generic xor:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate