Sari la conținut

Cum Sa Cumparam Scutere Noi Mai Ieftin


nushala
 Share

Postări Recomandate

salut,

sunt interesat sa cumpar un scuter Kymco de 125cc. cautand si vorbind cu toti dealerii din Bucuresti am vazut ca nimeni nu vrea sa faca nic-un discount la pretul fix scris in pliantele de prezentare. Apoi am aflat ca e foarte simplu sa devii tu insati dealer. Principala conditie este sa iei la prima comanda 6 bucati. Cum pe acest forum intra si potentialii clienti de scutere eu zic ca ne putem strange 6. Ei bine discuntul de baza la importator este de 12%. De ex. la un Aglilty 50 de 1190 de euro. discountul inseamna aprox 140 euro. CONTEAZA!!!

Cum putem face sa promovam chestia asta pe forum in interesul tuturor. Mentionez ca eu nu doresc decat sa ne ajutam intre noi si nu reprezint interesele vreunui dealer sau importator.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

evident ca pe persoana juridica pentru ca nu lucreaza cu end-useri. (de altfel eu am in obiectul de activitate al firmei mele comertul cu scutere).

Problemele majore in perioada de garantie (motor , cutie) se rezolva tot cu importatorul, asa fac si restul dealerilor. Ca inconveniente ar fi mici probleme care nu necesita interventia importatorului si care trebuiesc rezolvate la dealer. Sa nu credeti ca dealerii sunt foarte saritori sa va rezolve acest tip de probleme...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...