bomberman007 Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Am si eu un Aprilia Sr50 Ditech(Injectie) din 2005,la 8000km si am o problema la el imi urca apa la motor aproape de maxim si foarte rpd, adika dk merg cu 1km cu ea cu 90-100km e la maxim apa,si mi se aprinde becul de la injectie,am in el apa distilata+antigel :|...care stiti de la ce ar putea fi,ziceti'mi si mie pls...ms --- Mesaj completat în 14 Apr 2008 01:07 ------------- Am observat...ca bag apa in radiator din radiator pleaca,intr'un circuit de acolo,pleaca in motor,dar din motor numai pleaca in radiator :|..de la ce?..help me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
creativ Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 SAL asa se urca si la mine si era de vina pompa de apa da poate sa mai fie de la furtune sa nu fie infundate spor la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bomberman007 Postat Aprilie 15, 2008 Autor Share Postat Aprilie 15, 2008 aham,cat ai dat pe pompa si de unde?...si acu ti se mai ridica apa?..furtunele nu sunt infundate...le'am dat jos si trece apa prin ele...dar din motor nu mai pleaca in radiator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate