adutu Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Salutare, la Pegaso '93 se poate pune cric central? Daca da stie cineva de unde pot lua unul? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 Salutare, la Pegaso '93 se poate pune cric central? Daca da stie cineva de unde pot lua unul? Multumesc. salut si eu sunt interesat de un cric central,dar cred ca numai improvizare daca nu facem. eu am studiat pe a mea (pegaso ) si nu merge cricul de pe pegaso 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Sper sa nu bag aiurea in seama... Asta va e de ajutor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 (editat) Sper sa nu bag aiurea in seama... Asta va e de ajutor ? "parts for aprilia pegaso 650 , 1997 " deci nu se potriveste pe ale noastre din 1992-1994 cred ca de fabrica nu s-a montat cricul central.si este un mare minus (-). ce face un pegasist ,daca are pana? tre sa improvizam ceva Editat Aprilie 13, 2008 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 "parts for aprilia pegaso 650 , 1997 " deci nu se potriveste pe ale noastre din 1992-1994 cred ca de fabrica nu s-a montat cricul central.si este un mare minus (-). ce face un pegasist ,daca are pana? tre sa improvizam ceva Nu ma pricep la modelele de Pegaso, dar nu am avut suficient timp pentru a rascoli netul ca sa iti pot da un raspuns bun 100 %. De-asta am zis sa nu te superi fiindca ma cam bagam aiurea, fiindca vazusem ca e pentru Pegaso model `97. Am crezut ca poate nu sunt diferente mari la cadru si ca se nimereste cricul acela sau ca macar il vei folosi de model pentru a iti construi unul. Pe topicul posesorilor de Aprilia Pegaso nu stie nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Nu ma pricep la modelele de Pegaso, dar nu am avut suficient timp pentru a rascoli netul ca sa iti pot da un raspuns bun 100 %. De-asta am zis sa nu te superi fiindca ma cam bagam aiurea, fiindca vazusem ca e pentru Pegaso model `97. Am crezut ca poate nu sunt diferente mari la cadru si ca se nimereste cricul acela sau ca macar il vei folosi de model pentru a iti construi unul. Pe topicul posesorilor de Aprilia Pegaso nu stie nimeni? e forum aici nu (ar trebui) se supara nimeni cumva tot se poate face ceva sa se monteze cricul respectiv.dar cine are vreme de asa ceva... asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate