speedbiker Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 (editat) Vand Scooter Suzuki Sepia/Address 50 cm3 an 1996 negru Set Nou Cauciucuri nou Curea Noua Variatoare Noi filtru de aer sport merge lejer 60 demaraj bun inca in rodaj pret 1400 ron negociabil Editat Aprilie 13, 2008 de lacika92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Vand Scooter Suzuki Sepia/Address 50 cm3 an 1996 negru Set Nou Cauciucuri nou Curea Noua Variatoare Noi filtru de aer sport merge lejer 60 demaraj bun inca in rodaj pret 1400 ron negociabil cum de il vinzi? iti iei altceva? aaa si spor la vandut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat Aprilie 14, 2008 Autor Share Postat Aprilie 14, 2008 vreau ceva mai mare tuning ceva un MBK nitro sau un Yamaha Aerox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 vreau ceva mai mare tuning ceva un MBK nitro sau un Yamaha Aerox eu zic ca este o alegere buna pe care ai facuto... deci spor la vandut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat Aprilie 14, 2008 Autor Share Postat Aprilie 14, 2008 oricum am mai avut un puch care l-am vandut astazi si cand il dau si suzuki si playstation 3 imi cumpar ceva mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate