exores Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Prezent si eu..numai ca tre sa-mi fac si eu asigurarea Poate mi-o face careva azi,sau daca sper sa nu ma opreasca chiar azi organele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Prezent si eu..numai ca tre sa-mi fac si eu asigurarea Poate mi-o face careva azi,sau daca sper sa nu ma opreasca chiar azi organele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 ce spui? ca nu te inteleg... fi mai clar dom'le!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Noiembrie 2, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2008 Brici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Sa-mi bag pixu'n el de net ca am tot dat click-uri si acum la minute bune dupa mi le-a posta exact in nr de click-uri date.Pe la ora 13:00 urcam sus sa punem tara la cale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MyA Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) Pozi di la Gradina Zmelior. Daca mai vreti le cereti la Alin. Calul din poza cica e estimat la 200 000 de euro Editat Noiembrie 3, 2008 de MyA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thunderhead Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Sa-mi bag pixu'n el de net ca am tot dat click-uri si acum la minute bune dupa mi le-a posta exact in nr de click-uri date.Pe la ora 13:00 urcam sus sa punem tara la cale. tu esti bolund !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Pozi di la Gradina Zmelior. Daca mai vreti le cereti la Alin. Calul din poza cica e estimat la 200 000 de euro Noah ca fain fu'.Splendida ziua cu pricina. tu esti bolund !!! Is bolund si ma crizez cand nu merge netu,de aia dau click-uri intr-un mod isteric. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrissP Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Is bolund si ma crizez cand nu merge netu,de aia dau click-uri intr-un mod isteric. numa` lasa tastatura in pace nu da` cu pumnu in ea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Asta se intampla mai rar...am trecut de faza aia . Iese careva la noapte pe deal ? Asa mai pe la ora 18:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Calul din poza cica e estimat la 200 000 de euro scump salam..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 eu ies luca, da un apel sau un mesaj cand sa vin la garaj. asta daca nu intervine ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 un chef de inchidere de sezon?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paradoxxbogdy Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 un chef de inchidere de sezon?.... cand , unde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 nu stiu .... io am venit cu o idee.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Ar fi buna treaba.Stabiliti o data si o locatie cat de cat.Eu m-am gandit la Old Jack Pub ca incapem si cred ca omul ar fi de acord sa ne gazduiasca intr-o seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut5 Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 as be` si yo ceva cu voi mah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Noiembrie 5, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2008 Ar fi buna treaba.Stabiliti o data si o locatie cat de cat.Eu m-am gandit la Old Jack Pub ca incapem si cred ca omul ar fi de acord sa ne gazduiasca intr-o seara. Mda, cu miros de egrasie. De ce nu pe Meses? Tot zicem de chef acolo da in veci nu se intampla. Oricum e locul unde mergem cu totii, place la toata lumea. Acuma de taxi pana acolo nu moare nimeni. Dar inca nu s-a inchis sezonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate