exores Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Hai la deal lumeeee!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 ma ii o caldura afara amu... ase fain mere motoru de numa... amu am intrat in casa, dupa 2 ture de meses, da parca as mai mere, care vine cu mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 ma ii o caldura afara amu... ase fain mere motoru de numa... amu am intrat in casa, dupa 2 ture de meses, da parca as mai mere, care vine cu mine? ii bun ca ii cald tare asflatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mack1979 Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 (editat) Editat Octombrie 17, 2008 de mack1979 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 ii bun ca ii cald tare asflatu ma vermuellen... tu sa taci! da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 ma vermuellen... tu sa taci! da? ma ciocoflendere cum mi-ai zis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mack1979 Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 ma ciocoflendere cum mi-ai zis? terhe, simte-te flatat, te-a asemanat cu chris vermeulen de la echipa MotoGp Rizla Suzuki... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 terhe, simte-te flatat, te-a asemanat cu chris vermeulen de la echipa MotoGp Rizla Suzuki... mno mii de scuze montecristo nam stiut despre ce era vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 mno mii de scuze montecristo nam stiut despre ce era vorba never mind, copii din ziua de azi... of doamne.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 mno cine urca azi pe deal?si la cat? mno cine urca azi pe deal?si la cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 io 16:00 in spate la prefectura la grasu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mack1979 Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 manelistii pe meses... ...de la secu citire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 manelistii pe meses... ...de la secu citire... vorba lu' aia : "prosti par conceputi pe cale artificiala,ca sunt multi ai dreq si n-au nici o boala.." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 vorba lu' aia : "prosti par conceputi pe cale artificiala,ca sunt multi ai dreq si n-au nici o boala.." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mack1979 Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 (editat) dealu' topii... azi dupa-amiaza... sa se stie... fara numar, fara numar... doua lanturi si-o catuse... Editat Octombrie 21, 2008 de mack1979 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 prima poza in care apar si eu si matza mea... iupiiiii..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrissP Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 prima poza in care apar si eu si matza mea... iupiiiii..... Ai grija sa nu fie si ultima doamne` feri (NO OFFENCE) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mack1979 Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Ai grija sa nu fie si ultima doamne` feri (NO OFFENCE) mai, nu va mai hazardati in afirmatii nefondate... sa se stie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Se baga careva la un Meses azi pe la ora 18:00 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut5 Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 yo daca imi scot motoru` fara faruri, stopuri, semnalizari, carene... numa cu numaru` de inmatriculare, ce imi fac "astia" daca ma opresc ? imi confisca talonul? ca numa aci in fata casei, nu prea am loc )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 cine imi da bani de bezina... of shit, trebuia la aberatii sa intreb sau la alalt topic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 cine imi da bani de bezina... of shit, trebuia la aberatii sa intreb sau la alalt topic... Iti dau eu numai sa ajungi pana'n peco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hende Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Mai baieti care ma ajuta si pe mine.Imi trebuie un cauciuc de 160/60/17.Ca de 2 sapt tot se cauta si nika.SI AS VREA SA MA DAU SI EU CU MOTORUL PANA mai este vreme.Pls halppppppppppppp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mack1979 Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 no, iara am fost... cu minusculu' si cu balcu'... beton... o fost asfaltu... Mai baieti care ma ajuta si pe mine.Imi trebuie un cauciuc de 160/60/17.Ca de 2 sapt tot se cauta si nika.SI AS VREA SA MA DAU SI EU CU MOTORUL PANA mai este vreme.Pls halppppppppppppp pai sunt de cumparat pana-i "cuvant urat"... sau vei mocca? atunci, join the club... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate