desmo Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Salut, Am un monster 620 I.E din 2002 si as vrea sa schimb niste lucruri la el.Am cerut niste preturi la ducati la noi (metrotehnica) si m-am cam speriat In primu rand vreau sa schimb ambreiaju, ptr ca imi face niste figuri in sarcina maxima dupa ce se incalzeste(patineaza cam 2-3 mii de ture dupa care isi revine).Pretu de la ei e cam 8-9 milioane.Am gasit kit de ambreiaj de la Barnett(US) da nu stiu pe nimeni sa aduca pe aici asa ceva.Pe langa asta m-ar interesa si un releu de incarcare, eventual ceva echivalent.Daca stiti cum as putea sa fac rost de ele din RO sau macar alte marci echivalente as fi recunosctor. Cheers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovax_r6 Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 : ui aicia id-uu unui prieten ce aduce piese mihalache1984 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate