alinstan1710 Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 AM LUAT MOTORUL DE VREO LUNA DAR NIMENI NU IMI POATE SPUNE CATI CAI ARE STIU CA CILINDREA E DE 577CM CHIAR DACA SCRIE PE EA 610:d ACUMA O PREGATESC DE ENDURO LA UN PRIETEN IMI SCHIMB ROTILE ,SI NUSH CE POATE SI APROPO CE PINIOANE SA FOLOSESC PT EA CU CATI DINTI NU VREAU VITEZA DOAR FORTA!! HELP PLEASE (CE COMBINATIE DE PINIOANE) ASTEPT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Recomandabil un 14 cu 48 sau chiar 13 cu 50 pentru chestii extreme. Bafta si sunt curios daca iti vei mai simti curu cu suspensiile de strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinstan1710 Postat Aprilie 16, 2008 Autor Share Postat Aprilie 16, 2008 MERSI SPER SA LE POT LASA MAI MOI! NU SE POT LASA?( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 (editat) Te-a mancat in k__ur! Ce an de fabricatie este? 2002? TE 610 este un dual si ar trebui sa aiba si ceva reglaje. In principiu se pot lasa si regla. La SM nu stiu, ca suspensiile sint diferite. In principiu ar trebui sa aiba vreo 52 CP. As recomanda pinioane 14 cu 48 ca e si-asa destul de violenta. Editat Aprilie 22, 2008 de floricel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate