bach Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 se vinde fierul din link in speranta de a trece la categoria mai grea(...ceva boxer) /index.php?...p;#entry1144240 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 se vinde fierul din link in speranta de a trece la categoria mai grea(...ceva boxer) /index.php?...p;#entry1144240 il vinzi chiar la pret potrivit zic eu. Daca vrei ceva mare, boxer si rusesc, cel mai bine ar fi un MT-11.... parerea mea Bafta la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Aprilie 25, 2008 Autor Share Postat Aprilie 25, 2008 ms... nush daca cel mai bine e Mt-11 sau nu ....ideea e ca deocamdata n-am gasit mare lucru....in timisoara nu mai sunt ......parca au intrat in pamant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 ms... nush daca cel mai bine e Mt-11 sau nu ....ideea e ca deocamdata n-am gasit mare lucru....in timisoara nu mai sunt ......parca au intrat in pamant pai nu trebuie neaparat din timisoara, cauta si prin apropiere, arad, resita, ca de o masina si de o remorca tre sa faci rost doar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate