edyboy Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Am si eu o problema la aprilia sr50 din 98 merge bine dar de un timp cand plec de pe loc nu are sprint numa de la vreo 30Km/h.am fost cu ea la cineva si mea umblat la cablu de acceleratie poate sa fie de acolo?Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Am si eu o problema la aprilia sr50 din 98 merge bine dar de un timp cand plec de pe loc nu are sprint numa de la vreo 30Km/h.am fost cu ea la cineva si mea umblat la cablu de acceleratie poate sa fie de acolo?Asfalt uscat. posibil vezi la manson,sub el de fapt,ai o piesa metalica de 2-3cm,de reglaj.strange-o mai mult,are un filet sau desfa-o sa slabesti cablul sa nu fie ambreiajul dus.desfa capac transmisie si vezi sa nu fie negreala multa aruncata peste tot.ar fi ambreiajul uzat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bomberman007 Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 dai toba jos...si vz dk trage fara ea...dk da ..atunci curato .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
whiteman Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Verifica si filtrul de aer!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate