biela_manivela Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 salutare m-am pricopsit de curand cu un vulcan 400 dar am probleme cu carbu, nu mai tine cuiul poantou (parca asa-i zice) sau plutitorul se intepeneste. ideea e ca-mi baga benzina in prostie. mi-ar prinde bine niste sfaturi, eventual de unde sa cumpar ce-mi trebuie (sunt nou in breasla). multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constandin Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 salut, si eu sunt relativ nou in breasla, si eu am un vulcan 400 si desigur si eu am avut o problema asemanatoare. nu prea ma pricep la mecanica. Ce am facut cu problema? Am pasat-o unui prieten bun in care am incredere si care shtiu ca se pricepe bine la motoare. S-a rezolvat relativ repede, sfatul meu... daca nu te pricepi... du-o la cineva care shtie meserie. Din cate am inteles la Vulcan sunt destul de frecvente problemele de tipul asta. sorry ca nu pot sa te ajut mai mult dar nu cred ca e cazu sa te panichezi prea tare, du-o la cineva care se pricepe. o zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate