versace_v12power Postat Iunie 4, 2005 Share Postat Iunie 4, 2005 Am nevoie de o mobra intreaga care aveti pe sub sopron una ca sau dus mosi cu ele din subsol Vreau sa imi fac dracu un chopper misto dar nu mai gasesc motor si furca am fost la vitan la mosu si mia cerut pe motor 2 mil doar pe motor pai la bani astia imi iau un intreaga care poate sa ma ajute dau so bere daca nu o lada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Iunie 4, 2005 Share Postat Iunie 4, 2005 Eu cred ca tot ce trebuie facut , e sa-ti schimbi nick-ul pentru inceput. Apoi lumea o sa inceapa usor sa te ajute in cautarile tale. Iti urez numai bine si spor la cautari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankenstein Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 de unde esti? stiu pe cineva care tine asa ceva in sopron... subsrcriu la ideea cu nickul. da-mi un tel. 0724614770. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate