VincentVega Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 (editat) http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...1981-96483.html supercomunista de vanzare scuze pt titlul topicului, ideea era de supercomunista Editat Aprilie 29, 2008 de VincentVega Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator gabrielradulescu Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 ce-ai facut "vere"?! ai luat rotile , motorul , bascula spate si amortizoarele de XS , si le-ai pus pe cadrul de jawa?! sau cum? si mai treci si R.A.R.-ul cu ea?! succes la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Aprilie 29, 2008 Autor Share Postat Aprilie 29, 2008 ce-ai facut "vere"?! ai luat rotile , motorul , bascula spate si amortizoarele de XS , si le-ai pus pe cadrul de jawa?! sau cum? si mai treci si R.A.R.-ul cu ea?! succes la vanzare! trecut rar, omologat, am circulat cu ea pana acum o saptamana cand s-a rupt kickstarterul mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator gabrielradulescu Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 NU SE POATE... pai XS-ul trece de 343 cmc cat are o jawa capacitatea(am vb cu cei de la R.A.R. si mi-au zis clar: "sa nu depaseasca capacitatea motorului anterior ,sa nu depaseasca puterea motorului anterior cu mai mult de 40 % ,si sa ai acte pentru motorul respectiv+ sa fie EURO4 motorul...") TU CUM AI FACUT? i-ai pus catalizator?! CIAO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Aprilie 30, 2008 Autor Share Postat Aprilie 30, 2008 In primul rand, sa mentionez ca nu eu am facut modificarea.In al doilea rand, cel care a facut-o a facut-o foarte bine.In mod normal ar fi fost probleme cu omologarea DAR au existat totusi solutii,nu conteaza detaliile.Ce e important e ca are toate actele in regula E mai greu de realizat ,dar nu imposibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate