christensen Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 salut un prieten vrea sasi cumpere un ETZ 250/251 in stare buna! are cineva de vanzare sau stie pe cineva? Preferabil sa fie din Judetul Maramures sau prin jur (satu mare, cluj....etc) Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 salut un prieten vrea sasi cumpere un ETZ 250/251 in stare buna! are cineva de vanzare sau stie pe cineva? Preferabil sa fie din Judetul Maramures sau prin jur (satu mare, cluj....etc) Multumesc. Salut ! Aici la Cluj sunt si 2 de vanzare in stare ok : ia legatura cu userii :' GALEN si MACICASAN . GALEN mi se pare ca cere pe el 600 euro, iat MACICASAN 1000 { facuta capitala motocicletei, nu numai motorului, in proportie de 60 % } .Numa bine si bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christensen Postat Aprilie 30, 2008 Autor Share Postat Aprilie 30, 2008 mersi leam trimis PM sa vad ce raspund. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 am si eu unu in stare buna tel. 0745.942.062 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate