soimih Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 salut...am un motor de 49 nush exact crek in 2 timpi:))...k il am de la 6 ani:))...si ii limitat din acceleratie...cum pot scoate limitatorul din acceleratie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 salut...am un motor de 49 nush exact crek in 2 timpi:))...k il am de la 6 ani:))...si ii limitat din acceleratie...cum pot scoate limitatorul din acceleratie? tragi tare de ea pana intri intr-un stalp...si atunci l-ai delimitat complet.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foltrans Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 cum adica din acceleratie?fi mai concret... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimih Postat Aprilie 30, 2008 Autor Share Postat Aprilie 30, 2008 pai limitatoru nu se pune si la acceleratie??sa nu deschida calumea supapa sau nush eu ce...:| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 pai limitatoru nu se pune si la acceleratie??sa nu deschida calumea supapa sau nush eu ce...:| intereseaza-te si zi-ne macar in cati timpi e...posibil sa fie surubul acela la carburator care se desurubeaza...nu ai nimic la acceleratie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate