feclistluci Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 baieti va rog sa ma ajutati,am nevoie atat de partea electronik,de aprinderea capsulata cat si de partea din dreapta aceea rotunda cu multe mici bobine in ea cred k e stator...sau rotor,sunt nou in aprinderi electronice,eu am avut cateva motoare pe platini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rodeojawa Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 incearca la "rusii" care vin cu piese din uraina(cred); ar putea sa-ti duca ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
feclistluci Postat Iunie 7, 2005 Autor Share Postat Iunie 7, 2005 care rusi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 GASPAR VASILE TEL.: 0744472055 NENEA ASTA E DIN BOTOSANI SI ADUCE PIESE LA COMANDA APRINDEREA CU TOTUL ERA IN JUR DE 1.500.000 LEI (STATOR, ROTOR + CAPSULA) BAFTA LA CUMPARATURI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate