bh99mes Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 telefon: 0745/68-11-04 sau e-mail: bh99mes@yahoo.com motorul e in stare f buna, inmatriculat pe numele meu, verificare pana in 2007! 1150 euro negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Iunie 7, 2005 Autor Share Postat Iunie 7, 2005 inca una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Iunie 7, 2005 Autor Share Postat Iunie 7, 2005 asta, si inca una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Iunie 7, 2005 Autor Share Postat Iunie 7, 2005 ia' ultima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Cred ca RUSI s-au inspirat la greu dupa modelul asta de au facut Ij Planeta (bineinteles mai putin motorul care nu are nici macar o boaba din asta ) Bafta ....Si asfalt uscat fara nemernici pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Dupa cite stiu eu vin mai multi .....acum nu stiu citi sigur dar eu vin la ARC in fiecare miercuri si daca e putem sta de vorba acolo despre asta. Mersi oricum si mi-ar face placere sa te cunosc IJ JUPITER GALBEN CU PARBRIZ ( asta e calu meu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate