ubord Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 mai este cineva care a avut probleme cu rulmentii de la coloana da directie?(nipru) Cum a-ti rezolvat-o? Ai mei au cedat , sînt praf si pulbere, si nu am găsit nimic care să potrivească la SKF. Binenteles, Brasovul si Bîrladul nu au nimic folositor pe internet.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vali M Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 mai este cineva care a avut probleme cu rulmentii de la coloana da directie?(nipru)Cum a-ti rezolvat-o? Ai mei au cedat , sînt praf si pulbere, si nu am găsit nimic care să potrivească la SKF. Binenteles, Brasovul si Bîrladul nu au nimic folositor pe internet.... Vezi ca se potrivesc rulmenti conici de la rotile spate de dacie. Verifica diametrele (interior/exterior) inainte de a cumpara. O sa ai de facut alt ax (mai lung) pentru coloana de directie. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Iunie 9, 2005 Autor Share Postat Iunie 9, 2005 multumesc! chiar maine am sa incerc. oricum se pare ca nu se produce la noi în tara asa ceva, si , vroiam sa fac unele modificari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate